Film i TV

yesyes

Aside Banners

Sony Pictures razvija Spider-Man Universe TV serije s facama iza najboljeg superjunačkog filma ikad

Piše , Objavljeno

Obožavamo Marvel i to ne samo mi – što se i reflektiralo u rekordu od 1.2 milijarde dolara za nove Avengerse, ali najbolji superjunački film svih vremena je Spider-Man: Into the Spider-Verse. Nema veze što je animirani, ono što nas je iznenadilo je što je od Sonyja. Sony se nije baš proslavio svojim superjunačkim uprizorenjima ranije, tek kad su dali Spider-Mana Marvel Studiosu da radi s njim što želi smo dobili nešto malo bolje.

I onda je došao ovaj animirani koji su napisali, režirali i producirali Phil Lord i Chris Miller. Potpuno nova metoda animacije, luda priča, ludi likovi, vrhunski dozirana akcija i humor te izmjene u već postojećim pričama iz stripova zbog kojih si ipak nismo počupali kosu.

.

Ne samo to – ovaj animirani film je osvojio Oscara! Od superjunačkih filmova koji su osvojili bilo kakvu nagradu za najbolji film su Incredibles (koji su originalan film) te Big Hero 6 (koji su samo lagano temeljeni na Marvelovim stripovima) što čini “Spider-Verse” jedinom big-ass adaptacijom popularnog superjunaka koji je dobio Oscara.

spider-man spider-verse

Kad smo kod tog svega…

Sony Pictures Television je potpisao Phila Lorda i Chris Millera, ugovor je na pet godina, a najvažnije za fanove je činjenica da će ovaj dvojac razviti nekoliko serija baziranih na Marvel likovima iz poznatog nam Spider-Versea. Serije će biti napravljene za televizijske kanale, kablovsku i streaming platforme. Veselimo se, ovo bi moglo biti dobro – puno bolje od posljednjih nekoliko televizijskih projekata koji uključuju Čovjeka Pauka.

TAGOVIanimirane serije sony Spider-Man

Komentiraj