Film i TV

Božić uz ronine!

Aside Banners

Spektakularni Ronin 47 najveći je projekt Keanua Reevesa još od Matrixa

Piše , Objavljeno

Keanu Reeves, japanski samuraji, čudovišta i veliki plavi čarobni zmaj? Bez obzira na sve, ovaj će se film gledati u kinu!

47 roninUf, kakva je to vožnja bila za Keanua Reevesa i njegov prvi veliki blockbuster nakon kultnog Matrixa. 47 Ronin, epski spektakl temeljen na jednoj od najslavnijih japanskih narodnih priča, trebao se u kinima prikazivati već prije dvije godine, ali stvari su tijekom post-produkcije krenule u jaaaako krivom smjeru, te su Universalovi glavešine morali intervenirati i s projekta maknuti redatelja Carla Rinscha, ponovno snimiti nekoliko vrlo bitnih i skupih scena, te dobrano ispolirati specijalne efekte.

Sve je to dovelo do vrlo velikog kašnjenja i razvoja nepovjerenja među publikom, a da ne govorimo kako se budžet popeo na vrtoglavih 250 milijuna dolara! Navodno se Rinsch, kojem je ovo prvi dugometražni film, jednostavno slomio pod pritiskom ovakve visokobudžetne produkcije i pri kraju snimanja više nije znao gdje mu je glava, a gdje guzica. Traileri su već neko vrijeme vani, a Blitz je na Youtube stavio i verziju s hrvatskim titlovima, pa ako još niste bacili oko na ovu visokobudžetnu jamu bez dna, eto vam idealne prilike!

Ronin 47 – trailer s hrvatskim titlovima:

Radnja se vrti oko skupine od 47 ronina (samuraj bez svog gospodara), koji kreću u epski osvetnički pohod protiv opakog shoguna odgovornog za smrt njihova gospodara. Jedan od njih biti će i Kai (Keanu Reeves), bijelac koji je od ranog djetinjstva izučavao borilačke vještine i tehnike. Ove nemilosrdne osvetnike će na putu čekati ‘razni vrazi’, a sve bi to moglo izgledati prilično spektakulano u 3D formatu.

U to ćemo se moći uvjeriti već 26. prosinca, kada film dolazi u naša kina. Pa sretan nam onda Božić!

TAGOVI47 ronin blitz božić fantasy keanu reeves kino film spektakl trailer

Komentiraj