Film i TV

ivan fitilj je nazad

Aside Banners

Spreman za rat – John Wick spašava živu glavu u novom traileru

Piše , Objavljeno

Dolazi. Dolazi. Sakrijte djecu, sakrijte ženu, sakrijte prijatelje mafijaše jer bi mogli postati dio prošlosti, Deda Roga još znan kao John Wick se budi iz zimskog sna.

Nedavno smo saznali i ime trećeg filma o napola umirovljenom ubojici koji uistinu želi objesiti pištolje o klin, ali mu ne dopuštaju.

Pogledaj trailer:

.
Toliko poznatih faca, ova franšiza je stvarno narasla od svojih relativno skromnih početaka.

U novom filmu će bježati od lovaca na glave jer je njegova ucjenjena na 14 milijuna dolara. To se dogodi kad u drugom dijelu prekršiš neka pravila i prešutne dogovore svijeta kriminala. Da, i taj svijet ima kodeks.

Dobit ćemo sve što želimo. Oružje, vruće i hladno, puno smrti na ekranu i Halle Berry koja dolazi u franšizu, baš kao i Anjelica Houston – ali razumiješ zašto smo uzbuđeniji oko Halle Berry.

Nismo sigurni da nam se sviđa My Way kao glazbeni izbor za trailer, ali ćemo preživjeti. Za razliku od svih baraba koji Ivanu Fitilju stanu na put.

Film u kina dolazi 17. svibnja, smarat ćemo vas s vremena na vrijeme ako iskoči nešto zanimljivo vezano za ovo ostvarenje koje će zasigurno biti hit.

TAGOVIakcija film john wick keanu reeves

Komentiraj