Film i TV

može

Aside Banners

Sylvester Stallone nakon Marvela i u DC-ju: prikrpao se i Suicide Squadu

Piše , Objavljeno

Ajme što smo bili razapinjani kad smo rekli da nam je onaj prvi Suicide Squad s Will Smithom bio okej. Ajme!

Mislimo samo da smo postali previše razmaženi. U devedesetima i nultima bismo ubili za film kao što je bio prvi Suicide Squad. Kritika i publika su film proaktivno hejtali, a Will Smith je pobjegao glavom bez obzira. Mijenja ga Idris Elba, a film će se zvati The Suicide Squad. Tko tu koga? Da, da, jedino drukčije od prvog filma je ovo “The” ispred.

Gledat ćemo i Slyja!

Stallone je objavio na Instagramu kako će se pridružiti Margot Robbie, Idrisu Elbi i Peteu Davidsonu na ovom projektu, a i redatelj James Gunn je podijelio kako se veseli surađivanju sa Sylvesterom Stalloneom. Opet.

Obojica su već surađivali u Marvelovom svemiru na Čuvarima galaksije. Da, da, niste valjda već zaboravili da je Sly radio društvo Starlordu, Gamori, drvenom Vin Dieselu i rakunu?

Sada će surađivati na jednako šašavom filmu u DC-jevom projektu, samo ovaj put s malo manje svemira. Slyja obožavamo oduvijek – od Rockyja preko mase akcijskih filmova kao što su Tango i Cash (ka-ching!) pa do kasnih ostvarenja u kojima navijamo za njega iako je već djedica.

Film bi trebao stići u kina 6. kolovoza iduće godine.

TAGOVIDC james gunn marvel mcu suicide squad sylvester stallone