Film i TV

pičim solo ka han solo

Aside Banners

Star Wars film o Han Solu napokon dobio ime

Piše , Objavljeno

Star Wars priča o mladom krijumčaru po imenu Han Solo je napokon dobio i službeno ime. Nije pretjerano kreativno i posuđuje od “A Star Wars Story” modela kakav smo već vidjeli s Rogue Oneom. Tako da novi Han Solo film se zove “Solo: A Star Wars Story”. Sada možete nastaviti sa životom ako ste došli samo po tu informaciju.

Ime filma je najavio redatelj Ron Howard na Twitteru. Prvi redatelji su trebali biti Phil Lord i Christopher Miller, glave iza The Lego Movie, ali su zbog kreativnih razlika pobjegli. Oni su htjeli da glumci improviziraju dijalog i akciju, a megakorporaciji koja financira film se to baš i nije svidjelo. Nadamo se da će Howard pronaći zajednički jezik s glavešinama i da nećemo dobiti film koji služi samo da se održi svemir Star Wars igračaka.

Han Sola glumi Alden Ehrenreich, a vidjet ćemo i Paul Bettanyja, Woodyja Harrelsona, Emiliu Clark i Donalda Glovera… Glover je mladi Lando Calrissian, čak je pustio i brk zbog uloge.

Solo: A Star Wars Story će pratiti život Han Sola prije događaja u originalnoj trilogiji i neće biti previše povezan sa obiteljskim dramama vezanim za Skywalkere. Snimanje filma je završeno, sada počinje bolan proces montaže, a prelijepe rezultate tog rada ćemo vidjeti 25. svibnja 2018. godine. Bojali smo se da će čekati Božić za ovakvo što, ali nam je drago da se to neće ostvariti.

TAGOVIhan solo ratovi zvijezda solo solo: a star wars story star wars

Komentiraj