Film i TV

zvjezdani prdac

Aside Banners

Stardust: biografski film o Davidu Bowieju izgleda užasno, a glavni glumac uopće ne izgleda kao Bowie

Piše , Objavljeno

David Bowie se smjestio među zvjezdanu prašinu prije gotovo pet godina, dao nam je čitav svoj život obojan nevjerojatnom glazbom i pomicanjem granica. Učinio nam je neke od prijatelja tolikim fanovima da ne možemo imati jedan normalni razgovor s njima, a da ne ubace nekoliko Bowie referenci.

Uskoro ćemo dobiti biografski film temeljen na njegovom životu, a čini nam se da će nam prijatelji početi gubiti kosu. Ili iščupati si kosu. Što god dođe prvo.

Pogledaj trailer pa neka mržnja započne.

Film nas šamara prizorima kakve smo vidjeli u Bohemian Rhapsodyju – koji jednako tako mrzimo. Bojimo se da će biti isti mamac za Oscare kao i film o Queenu, ali da će biti manje uspješan u toj misiji. Očito je da se ovaj film bavi nastajanjem slavne persone Davida Bowieja što znači – NIŠTA OD NJEGOVE KASNIJE GLAZBE KOJA GA JE UČINILA LEGENDOM! Fini loophole da ne moraju potrošiti masu novca na autorska prava, ali potpuni fejl ako pitaš nas. Ako nećete snimiti dobar biopic, nemojte ga ni snimati.

“Produkcija koristi glazbu iz tog vremena i pjesme za koje je Bowie napravio covere, ali ne njegovu glazbu.”

To je bilo u press releaseu još davne veljače u 2019. godini. Kako god bilo – šugavo je. Ne tražimo hitove, tražimo studiju lika, ali ne možeš imati studiju Bowieja bez njegove glazbe.

Smrdi nam ovo, a Johnny Flynn uopće ne izgleda kao Bowie. Mogli su uzeti i Gorana Višnjića da glumi Bowieja kad im očito nije stalo.

Interneti su ljuti, a mi smo isto interneti. Zbroji to dvoje. #quickmaths

TAGOVIdavid bowie stardust