Film i TV

1922

Aside Banners

Stephen King je svuda: još jedna adaptacija – ovaj put za Netflix

Piše , Objavljeno

Adaptacije Stephen Kingovih djela su posvuda ovih dana, a bit će ih još više sada kada je It srušio neke rekorde i pokazao da interes za majstora strave i napetosti ne opada. Zašto je jedno vrijeme interes bio manji? Jer su adaptacije za velike i nešto manje ekrane bile katastrofalne, ali kada se napravi baš onako kako treba – svi žele dobru King ekranizaciju.

Što je sljedeće? Netflix u džepu ima dvije ekranizacije, a prva od njih je 1922 – koja će se pojaviti na najpopularnijem streaming servisu za nekoliko tjedana, tamo oko Noći vještica – što znači da ćemo uživati i u Kingu i u Stranger Things.

1922 je Kingovo relativno novo djelo, pojavilo se u zbirci priča Full Dark, No Stars. Thomas Jane će dobiti priliku iskupiti se za ulogu Punishera i ulogu u onom filmu o morskim psima koji nema veze s Raljama. Glumit će farmera koji ubije svoju ženu – kako ga ona ne bi napustila. Tu bi inače priči bio kraj, možda bi bila kakva policija upetljana u sve, ali Stephen King je u pitanju, žena se vraća i ne da joj se ostati mrtva.

Premijera – 20. listopada, jedva čekamo. Trailer obećaje puno toga, moglo bi biti jezivo.

TAGOVIhoror Netflix serija stephen king

Komentiraj