Film i TV

veselje

Aside Banners

Steve Carrell dobiva novu seriju “Space Force” koja bi možda mogla nadmašiti i “The Office”

Piše , Objavljeno

Legendarni Steve Carrell koji je utjelovio najdražeg nam lika svih sitcom-ova – Michael Scotta možda se ipak ne vraća u “Ured”, ali zato dobiva novu seriju – “Space Force”. 

Netflix ponovno ujedinjuje Carella i kreatora “The Office-a” Grega Danielsa u novoj seriji inspiriranoj Trumpovim konceptom “Svemirske sile” koja bi trebala biti šesta grana vojske. Očekuje se da će Carell, izvršni producent, ko-kreator i zvijezda serije, zaraditi po epizodi više od trenutnog rekorda od milijun dolara po epizodi. Sam show je opisan kao komedija na radnom mjestu o timu ljudi koji su zaduženi za stvaranje Space Forcea, a prema The Hollywood Reporteru, ta je ideja doista potaknuta Trumpovom lipanjskom naredbom koja je zadužila Pentagon za stvaranje nove vojne grane.

Znači serija sa Carrellom koja će pritom ismijavati i Trumpa. Ima li ikakve šanse da ovo ne bude dobro?

Na oduševljenje obožavatelja “The Officea” diljem svijeta, Netflix nam je u srijedu dao teaser. Objava je sadržavala tekst projiciran preko snimke Zemlje iz svemira, postavljen na temu iz 2001. godine: Odiseja u svemiru.

“Dana 18. lipnja 2018. godine, savezna vlada najavila je stvaranje šeste grane Oružanih snaga Sjedinjenih Država. Cilj nove grane je “braniti satelite od napada” i “obavljati druge zadatke vezane uz prostor” … ili nešto. Ovo je priča o muškarcima i ženama koji to moraju shvatiti. “

Datum početka prikazivanja ili broj epizoda još uvijek nisu poznati jer se scenarij tek treba napisati. No, fanovi su već zagrijani. Novih gif-ova sa Steve Carrellom nikad dosta!

Screenshot_35

Screenshot_36

TAGOVINetflix Space Force Steve Carrell

Komentiraj