Film i TV

zar je bilo sumnje?

Aside Banners

Stiže Captain America 4 – Marvel Studios već počeo s pripremama

Piše , Objavljeno

Izvor: Marvel Studios

Pisali smo recenziju serije The Falcon and the Winter Soldier odmah u petak nakon odgledanog finala sezone. Tamo nismo ništa spojlali, ali sada ćemo morati – iako ovo uopće ne računamo kao spoiler jer cijeli Internet gori s fotkama Sama Wilsona u novom odijelu Captaina Americe.

Sam Wilson je novi Captain America.

Čak je i službeni Captain America Twitter profil promijenio ruho i više ne vidiš bijelog klinca iz Brooklyna već Sama Wilsona, klinca s juga Amerike (uz simpatični caption To The Left. Najveći fanovi će znati o čemu je riječ.)

Sam Wilson, tada Falcon, je u Endgameu već dobio štit od Stevea Rogersa, prvog Captain Americe. Mislili smo da je to TO. U seriji je ispalo da nije to TO i da Sam nije bio spreman za teret štita. Do kraja serije se koješta dogodi, ali na kraju ipak vidimo novog Captaina Americu.

Posve je jasno što je sljedeće. Marvel Studios su ubrzali razvoj novog Captain America filma. Još nisu službeno potvrdili, ali jasno je da je Anthony Mackie u glavnoj ulozi. Projekt je u rukama Malcolma Spellmana koji je bio showrunner za The Falcon and the Winter Soldier (odgovorna osoba koja nadgleda cijeli projekt i usklađuje proizvod sa svojom vizijom).

Pričalo se o povratku Chrisa Evansa u MCU, on je to zanijekao, Marvel glavešine su to zanijekale, ali nikad ne znaš. U stripovima ionako nitko nikad nije zapravo mrtav. Što ćemo vidjeti u četvrtom nastavku Captain Americe? Teško je znati. Zbog završetka serije sa Samom i Buckyjem, mašta nam je podivljala i vidimo puno mogućih smjerova, ali nećemo sada o njima jer ćemo se opet previše uzbuditi.

Kada ćemo ugledati četvrti nastavak Captaina Americe? Već je najavljena masa filmova do 2023. godine, vrlo vjerojatno ćemo pustolovine Sama Wilsona dobiti tek u 2023. ili čak 2024. godini. Znamo da je daleko, ali MCU nam daje nadu i jedan nam je od omiljenih proizvoda filmske industrije u ovom tisućljeću. Zašto ne bismo uživali i veselili se novim sjećanjima?

TAGOVICaptain America marvel the falcon and the winter soldier