Film i TV

tvrdo

Aside Banners

Stiže film baziran na igri Ghost of Tsushima u režiji bivšeg kaskadera Keanua Reevesa

Piše , Objavljeno

Ghost of Tsushima je igra koja je izašla kao ekskluziva za PS4 17. srpnja 2020. godine, dakle nema ni godinu dana, a već je potvrđena nadolazeća filmska adaptacija!

Pretvoriti igru u film nije ništa novo, to se već događalo prije i bilo je uglavnom neuspješno, ali se uglavnom usude uložiti novce u takav pothvat kada se radi o popularnoj etabliranoj franšizi.

Super Mario, Mortal Kombat, Street Fighter, Final Fantasy, Assassin’s Creed, Warcraft i tako dalje.

No, eto, Sony Pictures i PlayStation Productions su se odlučili adaptirati tako mladu igru koja je pobrala hrpu nagrada i da nije izašla iste godine kada i Last of Us Part II, sigurno bi bila igra godine.

Režirat će ju Chad Stahelski koji je zaslužan za John Wick filmove. Kaskader koji je postao redatelj, a nekoć je “kaskadirao” Keanua Reevesa u Matrixu i još opakiji fun fact – mijenjao je Brandona Leeja u Vrani. Obožavamo akcijske scene u Wicku i vjerujemo da će Stahelski sabiti Ghost of Tsushimu!

Kakav predobar period nas očekuje, Uncharted i Ghost of Tsushima film te The Last of Us serija.

Duh Tsushime je akcijsko-avanturistička stealth PS ekskluziva u kojoj igrate u ulozi samuraja Jin Sakaia koji može biti i ninja. Trebate spasiti vaš otok od napada Mongola. Igra izgleda bolesno dobro, najbolja samurajska igra ikada.

Sve što je gamersko srce htjelo, a dobilo je – postat će film.

TAGOVIghost of tsushima igra