Film i TV

masno!

Aside Banners

Stiže mini-serija o Mikeu Tysonu i potpuno se slažemo s izborom glumca koji će utjeloviti Tysona

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Još se ne zna kojem streaming servis će se dohvatiti ovog projekta, ali nije upitno da će se ova ideja ostvariti. Serija će se zvati Tyson i sigurni smo da će brzo naći naći dom na nekom streaming servisu s obzirom na upetljana imena. Jamie Foxx će glumiti glavnu ulogu, Antoine Fuqua će režirati, a pazi sad… Martin Scorsese će biti izvršni producent. I Fuqua i Scorsese imaju iskustva s boksačkim projektima – Fuqua je snimio Southpaw, a Scorsese jako davno Raging Bulla s De Nirom.

Mislimo da je Jamie Fox odličan izbor za ulogu Mikea i to iz čisto subjektivnih razloga jer nam se sviđa u ulogama gdje je glumi stvarne osobe u filmovima kao što su Ray i The Soloist. Za Raya je dobio Oscara, za The Soloist je izbrusio svoje zube kako bi izgledali kao zubi beskućnika. To je predanost. Bespotrebna, ali je svejedno predanost. Još moramo pogledati Just Mercy s njim i Michaelom B. Jordanom.

Predosjećmo kako će ovo biti bomba.

Još prošle godine je Jamie izjavio kako ozbiljno trenira za ulogu, ali u to vrijeme se još mislilo da će projekt biti film, a ne serija. Dobro su skužili – otkad je streaming servisa, u serijama su pare! Očito je da Foxx već zna kako će izgledati prvi kadar.

Tyson je bio najmlađi prvak u teškoj kategoriji kada je 1986. osvojio naslov u 20. godini života. U seriji ćemo sigurno vidjeti puno toga – unutar ringa, ali i izvan ringa. Uključujući i njegovih par godina u zatvoru.

TAGOVIbiopic jamie foxx mike tyson serija