Film i TV

kako sad živ?

Aside Banners

Stiže nastavak „I Am Legenda” s Willom Smithom i Michaelom B. Jordanom!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Stiže nastavak I Am Legenda? Stiže! Kako kad je Will Smith umro u prvoj verziji? E pa postoji i alternativni završetak filma, ipak će izabrati taj završetak za nastavak.

Iza scenarija stoji Akiva Goldsman, Oscarom nagrađen scenarist koji je pisao scenarije za A Beautiful Mind, seriju Fringe te scenarij za prvi I Am Legend. Uključujući i dva završetka.

Producent i scenarist Akiva Goldsman je podijelio neke detalje vezane uz nastavak, a najvažnije je svakako da će se radnja filma događati značajno kasnije od događaja u prvom filmu, ali će i nastavak priznati alternativni završetak filma — onaj u kojem Will Smith ne umre. Nekoliko ljudi kroz naš život se nije moglo usuglasiti s krajem prvog filma, zato što su gledali i/ili znali za različite verzije završetka. Testna publika nije baš voljela verziju u kojoj zaraženi pokazuju znakove inteligencije te da je zaraŽena na kojoj je lik Willa Smitha eksperimentirao zapravo družica od vođe. Vraća ju njezinoj „obitelji” i time postaje Legenda. I živi.

I onda je veliki studio odlučio da zaraženi uopće ne moraju biti inteligentni, treba ih sve raznijeti, a Smithov lik umire s njima. Znači, kanon se mijenja kako vjetar puhne? Zapravo — kako para zamiriši. Will Smith će opet biti legenda! Možda se do premijere „dvojke” iskupi za sve probleme u ovom desetljeću. Uz Willa Smitha će glumiti i Michael B. Jordan, a ovo je po prvi put da glume u istom filmu.

Očekuje se da će nastavak dublje istražiti roman Richarda Mathesona, na kojem je temeljen originalni film, s alternativnim završetkom iz filma iz 2007. kao polaznom točkom.

“I Am Legend” je objavljen 2007. godine, a zaradio je nemalenih 585 milijuna dolara diljem svijeta. Njegov nastavak, kao i nadolazeći nastavak “Constantinea” s Keanuom Reevesom su prioriteti Warner Bros. studija u fazi u kojoj se ponovno udružuju s Goldsmanovom produkcijskom kućom Weed Road.

TAGOVIfilm i am legend michael b. jordan will smith zombiji