Film i TV

imaju li šanse?

Aside Banners

Stiže reboot Bračnih voda, sva poznata imena su uključena!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Love and marriage, love and marriage, goes together like… Znaš kako ide dalje ova naslovna pjesma hit sitcoma koji neke oduševljava dok neke pak zgražava. Married with Children će dobiti reboot i to u neočekivanom obliku – onom animiranom. Animiranih serija za odrasle ne nedostaje, ali producenti računaju da će ozbiljno zaraditi na nostalgiji za ovim projektom.

Bračne vode su emitirane nevjerojatnih 11 sezona i čudi nas kako se nitko nije dohvatio reboota ranije.

Čak se pričalo prije nekoliko godina kako Faustino (znaš ga kao vječno napaljenog brata Buda) želi snimiti seriju o razvedenom i pokislom sinu koji se vraća u staru kuću sa svojom bivšom ženom i najboljim prijateljem dok Al i Peggy žive u Las Vegasu nakon što su dobili na lutriji. Od tog reboota ništa, ali ovaj animirani je ozbiljno u izradi.

Deadline piše kako je Fox spreman na animirani reboot Bračnih voda s izvornom glumačkom postavom. Katey Sagal, Ed O’Neill, Christina Applegate i David Faustino će ponoviti svoje uloge, ovaj put isključivo svojim glasom, a čini se da mreže i streaming servisi ozbiljno žele ovaj projekt u svom katalogu.

Na novoj verziji radi Alex Carter, nekoć izvršni producent Family Guyja, a Sony Pictures Television je vlasnik svih prava. Još nije sigurno tko će otkupiti seriju, ali se navodi kako su Fox, Hulu i Peacock logična odredišta, poglavito Fox koji je i startao sa Bračnim vodama.

Mogu li Bračne vode biti hit u politički korektnom 21. stoljeću? I hoće li nostalgija za suživotom obitelji Bundy biti veća od one Ala Bundyja za njegovim srednjoškolskim danima?

TAGOVIal bundy animirane serije bračne vode devesete nostalgija serije