Film i TV

netflix vodi u streaming ratovima?

Aside Banners

Najnovije serije i filmovi na Netflixu (18.-20. studenog)

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Netflix se odlučio isprsiti u završnom krugu godišnje utrke protiv ostalih streaming servisa. Idu godišnji izvještaji, mora sve izgledati dobro. To nas itekako veseli kao gledatelje, jedino nas muči kako ćemo pronaći vremena za sve što želimo pogledati? E pa ovoga vikenda možda uhvatite više vremena za odmor. Ili teror — ovisi što vas više veseli. Ovog tjedna je Netflix izbacio značajan broj noviteta naizgled velike kvalitete pa ćemo ovima dati šansu.

Ovaj popis služi i nama da imamo na jednom mjestu sve što namjeravamo gledati jer ako dodamo u „My List”, samo ćemo početi skrolati zauvijek tom gargantuanskom listom i nećemo ništa pogledati.

Pepsi, Where’s My Jet

Pepsi, Where’s My Jet? je jako bizarna priča o velikoj korporaciji koja je svojim kupcima obećala nagrade u zamjenu za skupljene „Pepsi bodove”, a najveća nagrada je bila borbeni zrakoplov čija je cijena bila nevjerojatnih 7 milijuna Pepsi bodova. Jedan student je odlučio ovo shvatiti potpuno ozbiljno iako u Pepsiju tvrde kako su se samo šalili za potrebe reklame. Ono što se događalo kasnije je ludost i ovo je jedna od onih priča iz devedesetih za koje živimo. Tko kaže da dokumentarci moraju biti dosadni?

1899

Ova serija se opisuje kao triler/misterij/horor, a ima 8 epizoda, idealno za vikend.

Misteriozni događaji mijenjaju kurs imigrantskog broda kojem je cilj New York. Na otvorenom moru sreću drugi migrantski brod. Radnja se odvija u 1899. godini, iza serije stoje tvorci vrhunske serije Dark, a ocjene ovog projekta itekako obećavaju. IMDb stoji na 8.5, Rotten Tomatoes na 75 posto — ali to pripisujemo američkoj osjetljivosti na europske projekte.

Stutz

Stutz je dokumentarni projekt Jonaha Hilla u kojem Hill razgovara s psihijatrom Philom Stutzom o njegovom životu i jedinstvenim iskustvima kroz vizualni oblik terapije. Ovaj nekonvencionalni dokumentarac o nekonvencionalnom terapeutu koji puno psuje bi se mogao svidjeti svima koji žele poboljšati svoj život ili ga cijeniti malo više. Barem malo.

The Wonder

Florence Pugh obožavamo i predviđamo joj ogromnu karijeru. Radnja ovog psihološkog trilera je smještena u Irsku sredinom 19. stoljeća, a prati 11-godišnju djevojčicu koja je odlučila prestati jesti. Iz nekog razloga, ona je potpuno dobro. Medicinska sestra dolazi u selo kako bi promatrala djevojčicu, baš kao i turisti koji žele vlastitim očima vidjeti djevojčicu koja mjesecima preživljava bez ikakve hrane.

Slumberland

Jason Momoa, Kyle Chandler i Chris O’Dowd u fantastičnom (ne po kvaliteti već po žanru) filmu o djevojčici koja pronalazi kartu za svijet snova, a u njezinoj avanturi ju prati ekscentrični odmetnik. Ocjene ne obećavaju previše, ali je u pitanju dječji film. Možda vam baš nešto tako treba ovog vikenda da odmorite od odraslih obveza.

FIFA Uncovered

Ako pak želite pripremu za Svjetsko prvenstvo u Kataru, FIFA Uncovered bi mogla biti vaš izbor. Od politike i korupcije do same organizacije Svjetskih prvenstava, ova serija istražuje skandale u koje je krovna nogometna organizacija već godinama upetljana.

Samo upozorenje – nemojte gledati The Soccer Football Movie. Gori je od svih FIFA-inih skandala.

TAGOVIfilm jonah hill Netflix pepsi serije streaming ratovi