Film i TV

demons have demons too

Aside Banners

Što sve znamo o novom Hellboyu

Piše , Objavljeno

Poster je vani, a u četvrtak i trailer!
Lionsgate je objavio novi poster za nadolazeći reboot Hellboya, a također je otkrio kada ćemo vidjeti i prvi trailer filma.Ova nova adaptacija nije povezana s prethodna dva filma Guillerma del Tora, već glavnu ulogu demona pronalazi u zvijezdi Stranger Thingsa David Harboura.

Redatelj The Descenta, koji je također radio i legendarnu epizodu Game of Thronesa- “Blackwater” je na čelu novog Hellboya, a orijentirat će se na priču koju je stvorio sam autor stripova Mike Mignola. Navodno je novi materijal puno nasilniji i krvaviji od del Torovih adaptacija, ali i puno bliži originalnom materijalu, što nas posebno veseli.

Novi poster prilično je izravan: Hellboy je demon s rogovima (u svom Anung Un Rama obliku), a naslov filma gori jer…pa- pakao, logično. Dizajn je lijep, jednostavan, ali čini se da je fanovima već dosta teasera. Želimo trailer, za koji ćemo se morati strpiti još dva dana. Do tada, možemo gledati u poster, moramo priznati, poprilično je badass.

Screenshot_7

Premijera filma zakazana je za 12. travnja 2019. godine, a glavne zvijezde su David Harbour kao Hellboy, Ian McShane kao profesor Bruttenholm, Daniel Dae Kim kao Ben Daimio, Sasha Lane kao Alice Monaghan i Milla Jovovich kao Blood Queen.

TAGOVIhellboy poster premijera trailer

Komentiraj