Film i TV

jedva čekamo eleven i ekipu

Aside Banners

Stranger Things ide u drugu sezonu, vani teaser trailer

Piše , Objavljeno

SF serija ‘Stranger Things’ nam je apsolutno najveće iznenađenje godine! Nismo znali što očekivati od grupe klinaca, čudovišta, mračne dimenzije podzemnog svijeta, ali sve skupa se pokazalo kao pun pogodak. A i volimo se vratiti u te 80-e.

fotka 01

Netflix nas je kratko držao u neizvjesnosti te napokon objavio teaser za drugu sezonu. Ne znamo puno toga o nastavku serije osim što će ova sezona koja će imati epizodu više od prethodne, dakle 9 epizoda. Nije ni čudo da su se bacili na posao nakon fantastičnog uspjeha i odlične reakcije publike. Također znamo da ćemo je gledati tek 2017. godine (nije ni to tako daleko…).

U početku nam nije bilo jasno što ove riječi znače, ali smo kopanjem po internetima zaključili da se radi o imenima epizoda druge sezone. Madmax? Može.

Za sve one neupućene radi se od SF seriji gdje se radnja odvija 1980. godine u Indiani. Riječ je o nestanku dječaka, natprirodnim silama, prijateljstvu, ljubavi i vladinim eksperimentima. U glavnoj ulozi majka nestalog dječaka (Winona Ryder), uz pomoći njegovih prijatelja pokušava otkriti istinu o nestanku i vratiti svoga sina. U cijelu priču se uključuje vlada, čudovišta i misteriozna djevojčica Eleven. Kreatori serije su Matt i Ross Duffer poznati su još i po scenariju za nekoliko epizoda serije ‘Wayward Pines’.

Ovo je također topla preporuka za sve nostalgičare te ljubitelje Stephena Kinga i Stevena Spielberga. Miks horora, SF-a, drame i komedije u jednom. Ako već niste onda brzim klikom na Netflix ili torente. A mi koji smo pogledali ćemo zavidjeti na tome što vi niste. Ako ništa drugo onda željno iščekujemo tu drugu sezonu. Temelji su odlično postavljeni, radnja će nas teško razočarati. Čuvajte se mraka. I Demogorgona.

TAGOVINetflix serije stranger things

Komentiraj