Film i TV

he's back

Aside Banners

Stvari se mijenjaju, Henry Cavill će ipak opet biti Superman?

Piše , Objavljeno

Još 2018. godine se pričalo da je Cavillu dosta Supermana – što nam je potpuno razumljivo ako uzmemo u obzir da filmovi nikad nisu ispunili očekivanja publike ni kritike.

Da ne spominjemo ponovna snimanja kada je Joss Whedon preuzeo Justice League i katastrofalan CGI koji je trebao ukloniti brkove s Cavillove gornje usne, ali to baš i nije prošlo najbolje.

Čini se da je Henry Cavill ispeglao detalje te da će nositi plavo-crveno odijelo još jednom.

Henry Cavill se nedavno pojavio na live streamu Zacka Snydera koji je prikazivao Man of Steel, a na kraju live streama je najavljen i dolazak Snyderove verzije Justice Leaguea na HBO Max.

Priča se (“priča se” je najbolje što zasad imamo) da studio namjerava iskoristiti Cavilla u pričama o drugim superjunacima, nešto slično kao što je MCU napravio s Hulkom kroz veliki broj filmova.

Realno, i mi bismo potpisali istu stvar nakon što je uloga Geralta ispala kako je ispala. Fanova Witchera ima, ali mi nismo jedni od njih. Dajte vi nama Cavilla u ulozi Supermana, on je jedna od svjetlijih točaka svih tih filmova.

Cavill se ipak neće moći opustiti od svog prehrambenog i workout režima.

Evo što mora redovno prolaziti, čisto da malo podebljamo ovu škrabotinu pristojnim sadržajem. A i dame koje čitaju će biti zahvalne.

TAGOVIHenry Cavill superman