Film i TV

ništa bond, samo deadshot

Aside Banners

Suicide Squad je bio smeće, ali THE Suicide Squad (dvojka jel) možda ne bude – Idris Elba umjesto Will Smitha

Piše , Objavljeno

Kad ti najave film u kojem Margot Robbie glumi harlekinku s daddy issuesima i baseball palicom, kad je Jared Leto istetovirani Joker u ljubičastom Lamborghiniju, kad je Will Smith Deadshot – misliš si “to mora biti jedan od najboljih superzlikovskih filmova ikad”. I onda se zalomi da dobiješ poluproizvod kao što je prvi Suicide Squad.

suicide

Činilo se da je nastavak potpuno otkazan i onda ipak nije jer je original zaradio okej pare iako je kritički bio flopčina žešća.

Činilo se da nećemo vidjeti “junake” iz prvog dijela opet. I ipak hoćemo. Neke.

Činilo se da će opet biti smeće. I možda ipak neće.

I da. Stvarno su nastavak nazvali The Suicide Squad.

James Gunn je dobio otkaz za treći dio Guardians of the Galaxy, ali DC očito voli otpadnike pa su tako uparili Suicide Squad s ovim scenaristom i redateljom. Kad uzmeš u jednadžbu što je Gunn napravio za tim nepoznatih superjunaka od kojih je jedan rakun koji govori, a drugi deblo koje ponavlja jednu rečenicu čitavo vrijeme – posve je jasno zašto imamo vjeru u njega.

Will Smith se neće vratiti kao Deadshot zbog problema s rasporedom snimanja. Snima lik nešto drugo. Možda bucket list seriju za Facebook, možda neki film. Bio je odličan u prvom dijelu Suicide Squada, jedna od rijetkih svijetlih točaka, ali se ne vraća pa smo pretpostavili da nećemo vidjeti ni Deadshota.

Bili smo u krivu.

Idris Elba će staviti svoj potpis na tu ulogu. Iako je stalno u raspravama o novom Bondu (pliz pustite to da već umre), još uvijek nije dobio filmsku ulogu u kojoj može zasjati kao nekoć u Lutheru ili The Wireu. Možda bi ovo mogla biti ta uloga, ali predugo je na sceni da se nešto drastično promijeni. A stvarno nam je drag i mogao bi pomoći ansamblu glumaca koji glume pozitivne negativce.

Pričalo se da se ni Harley Quinn neće vratiti, a sad možda ipak hoće. Vidjet ćemo. Nadamo se da će James Gunn uspjeti okrenuti ovaj brod i postići nešto što se inače rijetko događa – pobrinuti se da nastavak bude bolji od prvog dijela.

TAGOVIDC harley quinn idris elba james gunn suicide squad superjunaci will smith

Komentiraj