Film i TV

vi se šalite

Aside Banners

Suicide Squad je mogao biti potpuno drukčiji film da nisu izbrisali ove scene s Jokerom

Piše , Objavljeno

Prvi trailer Suicide Squada nam je dao naslutiti da ćemo u filmu dobiti jako puno ludog i istetoviranog Jareda Letoa u ulozi Jokera, ali Joker je u završnom proizvodu bio samo fusnota s (doslovno) pet minuta slave. Naravno da su fanovi bili nevjerojatno razočarani (uključujući i nas; osjećali smo se prevareno) i Jared Leto nije dobio ni priliku da barem pokuša osvojiti titulu najboljeg utjelovljenja Jokera.

Leto je izrazio svoje nezadovoljstvo montažom filma, a očito je da su neki ključni dijelovi izostavljeni. Nedavno je izašla i proširena verzija filma, ali ni u toj verziji Joker nije dobio sve svoje minute.

Studio se odlučio na mijenjanje pristupa filmu iako je Joker bio jedan od ključnih marketinških trikova za promociju filma – fokus na druge likove se dogodio zbog zapinjanja i spoticanja Man of Steela i Batman v Supermana na kino-blagajnama. Glavešine su promijenile ton filma, a velik broj fanova nije bio zadovoljan. Čak se Warner Bros. i DC Films nisu iskupili s ovom novom proširenom verzijom.

Možemo se nadati samo posebnom izdanju koje će biti nazvano Joker edition.

Dotad – pogledajte što je Youtube korisnik RedDawnHanger77 sklopio od dostupnog materijala koji se nije pojavio u filmu – od fotki, videa i opisa scena. Možemo barem malo uvidjeti u kojem smjeru je mogao ići film, a veza između Harley i Mr.J-a je mogla biti još kompleksnija i jača.

Nadamo se da ćemo vidjeti još Jareda Letoa u ulozi Jokera, bar u Suicide Squad dvojci – koji će se snimiti unatoč razočaravajućim rezultatima, a Leto bi se mogao pojaviti u Affleckovom Batmanu. Pliiiiiiiz Batfleče, pliiiiz, hoćemo Jokera.

TAGOVIbatman joker superjunaci

Komentiraj