Film i TV

ako može adam sandler...

Banner 300

Superjunakinje kakve dosad niste vidjeli u novom traileru za siguran hit Thunder Force

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Netflix ima novu komediju koja će zasigurno biti hit jer ima dvije velike zvijezde u glavnim ulogama – Melissu McCarthy i Octaviju Spencer. Možda neće biti hit u klasičnom smislu da se gleda godinama opet i opet, ali Netflix to ne zanima. Njima je važna gledanost u trenutku. Što mislite zašto su toliko novca iskeširali za filmove Adama Sandlera? Sigurno ne zato što je fantastičan glumac.

Evo i trailera za Thunder Force, sigurni smo da će naći publiku.

.

McCarthy i Spencer glume prijateljice koje se opet ujedine nakon razilaženja. Nisu više obične prijateljice, sada su i superjunakinje. Žive u svijetu pretrpanom zlikovcima. Dogodi im se nešto što će im promijeniti živote, a znate što dolazi s velikom moći.

Jedino nas brine to što je redatelj filma Ben Falcone. Možda ovo puno ne znači ljubiteljima filmova, a iskreno – ni ne čudi nas. On je muž od McCarthyjeve. Njihovi zajednički filmovi nisu baš bili naši najdraži filmovi. To uključuje Tammy, The Boss, Life of the Party i Superintelligence. Redom ocjene na IMDB-ju: 4.9, 5.4, 5.6, 5.4.

Taj dio nas plaši, ali se nadamo da će u McCarthy i Spencer u film unijeti dovoljno šarma da razbiju ovaj niz ispodprosječnih ocjena. Glume još i Jason Bateman i Bobby Canavale, bilo bi šteta da ovaj film bude za išta manje od 6.9.

TAGOVImelissa mccarthy octavia spencer