Film i TV

Aside Banners

Suze zbog otkazivanja Daredevila ćemo osušiti novom sezonom The Punishera

Piše , Objavljeno

Daredevil je završio u kanti, zajedno s Iron Fistom i Luke Cageom. Dvije preostale Marvelove serije na Netflixu su The Punisher i Jessica Jones, a pitanje je koliko će dugo i one opstati. Jedino što znamo sa sigurnošću reći je da ćemo Punishera moći gledati na ovom streaming gigantu već u siječnju.

Jon Bernthal se, nakon prebrze smrti u hitu Widows (nije spoiler, lik je nebitan), vraća u ulozi Franka Castlea – lika koji je svojim rukama i oružjem ubio više ljudi nego Švarci u Komandosu.

Još uvijek nemamo točan datum, ali Netflix je izbacio listu naslova koja stiže u siječnju i na njoj se nalazi naš kandidat za najbolje odjevenog lika u seriji ili filmu. #allblackeverything

punisher

Punisher je jednostavan lik – on ubija ljude, ali smo nakon tri tužna filma (dap, tri različite verzije Punsihera – Dolph Lundgren, Thomas Jane i Ray Stevenson) napokon dobili pristojno igrano utjelovljenje lika u drugoj sezoni Daredevila. Bernthal je odradio odličan posao. Čak se usuđujemo reći da je on bio i najbolji dio te sezone Daredevila. Bilo je pitanje vremena kada će dobiti svoju seriju, a to se ubrzo i dogodilo.

Prva sezona je bila pristojna, ali (kao i sve Marvel/Netflix) serije – radnja se nekad znala bespotrebno razvući pa ste mogli prespavati poneku epizodu i uopće vam ne bi ništa nedostajalo.

Ne znamo kakva će biti druga sezona Punishera, ali zbog fantastičnog Bernthala ćemo mu dati šansu.

 

VEZANI ČLANAK >>> Gotov i Daredevil: zašto se Netflix riješio još jedne Marvelove serije?

 

 

TAGOVImarvel Netflix punisher serije superjunaci

Komentiraj