Film i TV

pedro šampion

Aside Banners

Sve serije u kojima glumi Pedro Pascal imaju ocjenu od barem 89% na Rotten Tomatoes

Piše , Objavljeno

Izvor: HBO

Pedro Pascal je na putu da postane najbolji televizijski glumac u povijesti — iako su se pravila „televizijskih” serija ponešto promijenila otkad su na scenu stupili streaming servisi.

Posljednji projekt u kojem sudjeluje je Last of Us, ekranizaciji videoigre s PlayStationa koja skuplja pohvale u svim medijskim outletima, a loše kritike padaju samo od strane medija koji žele šokirati. Ili njihove kritičare ništa ne može zadovoljiti. Jadne njihove žene i muževi.

Last of Us na Rotten Tomatoesu ima ocjenu od 99 posto što znači da Pascal nije glumio u nijednoj seriji čija je ocjena ispod 89 posto.

Ogroman projekt u kojem također sudjeluje je Disneyjev The Mandalorian čija je ocjena na odličnih 93 posto, a i Netflixova serija Narcos ima ocjenu od 89 posto gdje Pascal glumi ključnog lika, agenta Javiera Penu.

Pascal se pojavljuje i u seriji Game of Thrones koja također ima ocjenu 89 posto, ali ondje ne glumi pretjerano značajnog lika iako je lik ukrao svaku scenu u kojoj se pojavio.

Možda ovaj poučak neće vrijediti zauvijek, ali ako Pascal prihvati projekt — znači da je dobar! Osim Wonder Woman 2, ali to je posve druga priča.

Iščekujemo ponedjeljak kada ćemo imati priliku pogledati drugu epizodu Last of Us, dotad možete pročitati našu recenziju prve epizode.

TAGOVIdisney hbo HBO Max last of us mandalorian narcos Netflix pedro pascal rotten tomatoes serije streaming ratovi