Film i TV

bit će dobro!

Aside Banners

Svi spider-ljudi protiv Milesa Moralesa u traileru za Spider-Man: Across the Spider-Verse!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Nerijetko smo hipsteri kada u razgovoru iskrsne pitanje najboljeg superjunačkog filma. Dok se drugi razbacuju filmovima iz MCU-a i ponekad hipsterski iz DCEU-a, naš izbor je uvijek jednostavan i jasan. Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Ovaj animirani film iz 2018. godine je promijenio animaciju, osvojio Oscara i zaludio fanove diljem svijeta — jer animacija ne poznaje granice. Čak ni CGI u igranim filmovima ne može ono što animacija može.

U traileru za nastavak Spider-Man: Across the Spider-Verse vidimo nekoliko flashbackova na radnju prvog filma, ali onda smo bačeni u različite svemire gdje gledamo na desetke različitih verzija Spider-Mana.

Čini se da u drugim svemirima stvari drukčije funkcioniraju pa se tako Miles Morales bori sa svojim doppelgangerima, od kojih nam je zasad najstrašniji Spider-Man 2099.

Spider-Man 2099 je Miguel O’Hara, još jedna verzija Spideyja s kojom će se opća javnost upoznati jednom kad film izađe.

Datum premijere je zakazan za 2. lipnja 2023. godine, a još jedan nastavak stiže 29. ožujka 2024. godine i on će se zvati „Beyond the Spider-Verse”. Uopće ne sumnjamo da će vožnja biti divna.

TAGOVIanimirani film mcu miles morales sony Spider-Man superjunaci superjunački filmovi