Film i TV

aaaaah sve!

Aside Banners

Svi traileri sa Super Bowl poluvremena na jednom mjestu bez clickbaita – obećajemo

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

 

Hrvatska nije zemlja američkog nogometa. Dosta nas “otprilike” razumije pravila, ali iskreno gledajući, znali bismo samo objasniti što je touchdown i tu već prestaje naša stručnost na polju sporta koji se naziva nogometom, a to nije.

Ipak i taj sport ima određene čari za nas koje sežu dalje od filmova s Keanu Reevesom ili Netflixovih dokumentarnih serija. Konkretno, mislimo na Super Bowl – završnica doigravanja NFL-a. Posebnost tog finala leži u poluvremenu ako nas pitate.

Nekada je to nastup velikih zvijezda o kojima će se pričati još godinama kasnije, ako se zovete Janet Jackson, a u drugim slučajevima su to reklame u obliku trailera nadolazećih mega naslova.

Danas nećemo pričati o The Weekndovom nastupu nego trailerima filmova i serija.

Treba naglasiti kako smo od 2020. skeptici i u domeni najava filmova na gotovo najvećem američkom televizijskom događaju. Primjerice, većinu toga što smo gledali od trailera te kobne ne-spominji-mi-ju godine na Super Bowlu, zapravo nismo vidjeli u kinu.

Nadamo se da se taj trend neće nastaviti, ali za svaki slučaj nećemo pisati datume predviđenog izlaska jer ne želimo mi biti oni koji imaju potencijalnu laž na savjesti.

Zabavna činjenica, 30 sekundi bilo čega na poluvremenu Super Bowla košta preko 5.5 milijuna američkih dolara pa vi računajte.

F9

.

Da, ovaj film je bio i na prošlom Super Bowlu, niste ludi i ne radi se o Mandelinom efektu. Ne znamo do kada će ovo trajati, isto tako se ne sjećamo koji smo posljednji pogledali jer su nam se Brzi i žestoki pretvorili u Sharknado filmove s puno većim budžetom. Jedina dobra vijest – Han se vraća.

Nobody

.

Još jedan film o “umirovljenom” specijalcu/ubojici koji se ostavio svog starog posla te je postao obiteljski čovjek, ali u trenutku kada mu dirnu obitelj…

Ako nam baš bude dosadno tijekom ljeta – dat’ ćemo mu šansu.

Raya and The Last Dragon

.

Disney izbacuje napokon novi crtić. Ovo nas je veselilo. Naravno da iz foršpana nismo uspjeli previše izvući, ali nam se čini kako je radnja smještena u Kini za vrijeme svih naveliko “opjevanih” bitki iz poznatog perioda Tri kraljevstva.

Mi znamo za to zbog Dynasty Warriorsa. Neka netko onda kaže da nas igre nisu ničemu naučile.

U svakom slučaju, Disney, crtić – da!

Old

.

Prošle godine nismo pogledali niti jedan hororast film. Foršpan novog Night Shyamalanovog filma nas je poprilično uznemirio. Ne znamo što se događa osim da su ljudi na nekakvo otoku te jako brzo stare.

Nismo ravnodušni pogledali tih 30 sekundi, a vjerujemo da će i film djelovati na nas kada ga jednog dana pogledamo.

The Falcon And The Winter Soldier

.

Pobjednik večeri o kojemu smo se imali potrebu raspisati malo više ovdje.

Coming to America 2

.

Ovaj film je kod nas još poznat pod nazivom Princ otkriva Ameriku 2. Nastavak kultnog filma s Eddy Murphyjem u ulozi Akeem Joffera, zamundskog princa. Ovaj puta se vraća u Ameriku kao kralj kako bi se upozna sa svojim sinom za kojeg nije znao.

Clarice

Foršpan ove CBS-ove serije nažalost nije dostupan u Lijepoj našoj. No, radi se o takozvanom prequelu filma Kada jaganjci utihnu. Glavni lik serije je mlada Clarice Starling koju ne glumi Jodie Foster nego Rebecca Breeds.

Za početak, zvuči zanimljivo, a vidjet ćemo dalje.

Y:1883

Sjećate se serije “modernih” kauboja koja se zove Yellowstone iz 2018. s Kevin Costnerom? Ni mi baš, ali evo – ta serija će dobiti svoj prequel u obliku serije na Paramount+ streaming servisu.

Ne šalimo se, Paramount ima svoj streaming servis koji se zove Paramount+… Naravno da su memeovi na internetu odavno započeli na tu temu, ali smo se nadali da je prijedlog naziva.

Ni za ovu seriju ne možemo vidjeti foršpan u Hrvatskoj.

E pa ne damo ni mi njima Crno-bijeli svijet.

TAGOVIamerički nogomet f9 super bowl traileri vin diesel