Film i TV

nevjerojatno napeto

Aside Banners

Sylvester Stallone na Netflix donosi Ultimate Beastmaster, natjecanje zbog kojeg su Ninja ratnici male bebe!

Piše , Objavljeno

Netflix ulaže bijesne pare u originalni sadržaj, ali im se uloženo i vraća u obliku sve većeg broja korisnika. Kako dalje?

Nacrt je jednostavan, razgranati ponudu dodatnim sadržajem, tu i tamo osigurati neko jako ime povezano s novim projektima i uspjeh je zajamčen.

Upravo to su napravili s Ultimate Beastmasterom. Naslov je intrigantan sam po sebi, producent projekta je jedan jedini cliffhanger (i Rambo i Rocky i Cobra i Tango) – Sylvester Stallone, a sve bi se moglo strpati u žanr reality natjecanja.

Screenshot_10

Svi znamo za Ninja ratnike, zabavno je gledati i nadljude koji uspijevaju dosegnuti kraj poligona, ali i one koji neslavno padnu. E Ultimate Beastmaster je kao Ninja ratnici, samo na desetu potenciju. Kako bi netko postao Gospodar zvijeri mora savladati poligon koji se zove The Beast, a to je moguće samo superjunačkim sposobnostima. Mislili smo da smo ninje kad smo kao klinci visili na šipkama u parku, ali ovdje je teško raspoznati prepreke – što znači da su čudne i opake – i da bismo mi prvi završili u muljavoj vodi. Ovdje nema “čvrsto zagrli bačvu i kotrljaj se” (tu pobjeđujemo jer grlimo bačve i kotrljamo se od svoje četrnaeste).

Ultimate Beastmaster će imati deset jednosatnih epizoda, a jedan od voditelja će biti univerzalno voljeni Terry Crews. Važno je napomenuti da će se natjecati 108 natjecatelja iz SAD-a, Brazila, Južne Koreje, Meksika, Njemačke i Japana. U svakoj epizodi ćemo vidjeti po 12 natjecatelja iz različitih zemalja, a u završnoj epizodi se natječu svi pobjednici prijašnjih epizoda za titulu najboljeg.

Produkcija će biti vrhunska, poligon izgleda opako, sportaši su vlasnici svjetskih rekorda u različitim disciplinama, nadamo se da će Netflix biti zadovoljan gledanošću pa da ćemo vidjeti još poneku sezonu ove nimalo inovativne, ali itekako nabrijane serije.

Čitava sezona će se pojaviti na Netflixu 24. veljače, što znači da nećemo morati predugo čekati da vidimo tko će postati ultimativni gospodar zvijeri.

TAGOVIekstremni sportovi Netflix reality sylvester stallone ultimate beastmaster

Komentiraj