Film i TV

pffff

Aside Banners

Sylvester Stallone režira novi Creed, a vraća se i Ivan Drago!

Piše , Objavljeno

Redatelj prvog Creeda, iznenađujuće dobrog spin offa Rocky sage, Ryan Coogler je dvije godine uvjeravao Sylvestera Stallonea da se vrati u ulogu koja ga je proslavila, ali jako brzo se dao nagovoriti za režiju drugog nastavka Creeda.

Objava je stigla u obliku Instagram posta, što nam uopće ne smeta. Okej, možda malo – jer na Instagramu ne pratimo stare prdonje, bez obzira kolike legende bili. Zašto? Starci i tehnologija, moramo li objašnjavati? Instagram nam je za gledanje djevojaka, nemojmo se lagati. Za ovakve likove imamo druge medije.

Ryan Coogler je odradio odličan posao u prvom dijelu Creeda, ali nije ni čudo što se ne vraća za nastavak. Uvalili su mu Marvelovog Black Panthera, a s Michaelom B. Jordanom će raditi i jedan ozbiljan film – o skandalu varanja u školama u Atlanti koji je uključivao i učitelje i učenike. Zauzet čovjek, za razliku od Sylvestera, barem što se tiče redateljskih dužnosti. Od 2010. nije sjeo u redateljski stolac, od Expendablesa.

Što će se događati u novom Creedu, ne znamo ni sami, ali znamo da će se vratiti Ivan Drago!!! Usprkos dopingu i svim onim neobjašnjivim situacijama iz Rockya četvorke kada smo u jednom trenutku (s deset godina na leđina) pomislili da je Ivan Drago možda robot, moguće je da je Ivan Drago samo običan čovjek i da će imati sina koji će se boriti protiv Creeda.

Naravno, i on je vijest izbacio na Instagramu. Pa što im je?

Getting ready for something big! ? @officialslystallone #Creed2 #IvanDrago

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Pazi ovo:

TAGOVIboks creed rocky sylvester stallone

Komentiraj