Film i TV

ali prvo prequel

Aside Banners

Taron Egerton se vraća u trećem Kingsmanu

Piše , Objavljeno

Taron Egerton glumit će i u trećem Kingsmanu koji će s ovim djelom završiti priču o Garyju ‘Eggsy’ Unwinu i Harryju Hartu.

Egerton će se vratiti zajedno s Colin Firthovim Harryem u trećem dijelu trilogije koja je započela 2014. s Kingsman: The Secret Service i nastavila se 2017. s The Golden Circle.

Ono što je zbunjujuće je da će treći film u trilogiji biti objavljen tek nakon prequela The Great Game, koji će izaći u veljači sljedeće godine, i on će zapravo biti treći film u franšizi, no bez Egertona. Nije sasvim jasno zašto su se odlučili za ovakav potez te zašto prequel izlazi prije završetka same trilogije.
kingsman

Egertonov povratak na Kingsman franšizu zasigurno će biti dobra vijest za fanove, koji su prošle godine ostali neugodno iznenađeni kada je glumac rekao da neće biti u najnovijem filmu.
 
Govoreći za Yahoo Movies, Egerton je rekao: “Ne znam koliko je ovo nova vijest, no mislim da mi je dopušteno reći da nisam u sljedećem Kingsman filmu.

To ne znači da više nikada neću biti na Kingsmanu. Bio sam s Matthewom prije samo nekoliko dana, još uvijek smo u poslovnom odnosu, ali njegovo sljedeće putovanje u tom svijetu ne uključuje mene.”

 Budući da se The Great Game odvija tijekom Prvog svjetskog rata (otprilike 100 godina prije nego što je Eggsy počeo živjeti kao špijun), očito je zašto Taron Egerton neće biti u tom filmu. O samom filmu se ne zna puno osim da će u njemu glumiti Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemmu Arterton, Charles Dance, Daniel Brühl, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Rhys Ifans i Stanley Tucci.

Nakon izlaska ovog prequela koji je planiran za veljaču sljedeće godine, krenut će sa snimanjem i treći nastavak u kojem se vraća i Egerton, no za povratak Eggsya na ekrane fanovi će se morati strpiti još barem godinu dana.  U međuvremenu  Egertona možete gledati kao Elton Johna u Rocketmanu gdje je i prema riječima samog Eltona- rasturio.

 

TAGOVIkingsman taron egerton

Komentiraj