Film i TV

strah u kosti

Aside Banners

Tata horora Stephen King je oduševljen novom Netflixovom serijom o zombijima

Piše , Objavljeno

Većina zombi materijala nam pokazuje postapokaliptičan svijet nakon epidemije zombija – uključujući i poznati Walking Dead. Black Summer nam pokazuje kako to izgleda u ranim danima epidemije. To nam je nedostajalo. A očito i Stephenu Kingu, a njega uglavnom pamtimo kao lika kojem ništa nije dovoljno dobro.

Ova serije se usredotočila na razdvajanje obitelji. Jamie King (Sin City)igra Rose, mamu koja se odvaja od svoje kćeri dok izbija epidemija zombija. Rose se udružuje zajedno s grupom ljudi kako bi pokušali pronaći njezinu kćer.

Black Summer je prequel serija još jedne zombi serije Z Nation. Baci oko na trailer:

.

Jodi Binstock, jedna od producentica serije, rekla je prije premijere : “U ‘Z Nation-u‘, ‘crno ljeto’ označava ljeto u kojem je sve krenulo naopako, tako da nova serija ‘Black Summer’ kreće upravo od tamo.

“Ova serija je vrlo ozbiljna: kao da se zombi apokalipsa doista dogodila 2018. godine i istražuje što bi to bilo za sve nas. To je vrlo jedinstven koji mislim da će rezonirati s ljudima. Priča je ispričana samo kroz viđenje likova – ne znamo ništa što likovi ne znaju i to je fantastično snimljeno. Dinamika načina na koji su izradili pripovijedanje vrlo je filmska i mislim da će se ljudima svidjeti.”

Serija je dostupna na Netflixu od 11. travnja. Trk!

TAGOVIblack summer horor Netflix stephen king

Komentiraj