Film i TV

daj ga

Aside Banners

The Boys je najbrutalnija superjunačka serija, a sada će dobiti i spin-off

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Živimo u vremenima superjunaka. Baš kao što su naši očevi živjeli u vremenu vesterna. Ili djedovi, ovisi koliko ste stari dok ovo čitate. Nakon samih stripova, sve se podredilo novom akcijskom žanru – filmovi, serije pa čak i podcasti.

Neko vrijeme je DC vladao ekranizacijama – i animiranim i igranim, Marvel se baš nije snalazio, ali sada se tržište itekako promijenilo. MCU je apsolutni vladar, a Disney upravo zahvaljujući Marvelu ima zlatnu koku. Amazon je isto htio dio kolača pa se posvetio interesantnom stripovskom predlošku nazvanom The Boys koji na itekako nasilan i krvav način parodira superjunački žanr. U toj Amazonovoj superjunačkoj stvarnosti, superjunaci su uglavnom korumpirani korporativni influenceri sa supermoćima. Treća sezona The Boysa stiže za par mjeseci i zadovoljno trljamo ruke, ali prije treće sezone ćemo dobiti i spinoff nazvan The Boys Presents: Diabolical.

Diabolical je animirani crtić za odrasle, a očekujemo još malo puno brutalnosti. Dobit ćemo osam antologijskih epizoda, svaka će imati vlastiti vizualni stil, a na seriji rade velika imena kao što su Garth Ennis (autor originalnog stripa), Awkwafina, Ilana Glazer, Andy Samberg, Evan Goldberg i Seth Rogen.

Prvi isječak iz serije izgleda izrazito slatko – u prvih par sekundi, dok ne vidiš što superdjeca mogu.

TAGOVIamazon prime animirane serije prime video serije the boys