Film i TV

jurić ipak stiže

Aside Banners

Dva Flasha, dva Batmana i još poneko iznenađenje. Trailer za The Flash izgleda obećavajuće

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ezra Miller je izabrao_la rodnu neutralnost, a mi ćemo to poštovati. Glumac_ica je u posljednje vrijeme upao_la u niz problema, od optužbi za vezu s maloljetnicom do sukoba s fanovima, a čak je u pitanje i došlo prikazivanje još jednog filma iz DCEU-a — The Flash. Na kraju krajeva, ako su otkazali gotovo zgotovljenu Batgirl, zašto ne bi i Flasha?

Vjerojatno je uloženo previše novca pa su ipak odlučili riskirati, a trailer za film je prikazan tijekom Super Bowla. Ovo može biti još jedan prigovor iz redova mrzitelja američkog nogometa jer „kakav je to sport kad u stankama možeš prikazati trailere?”, ali nama ne smeta. Znamo da ćemo cijeli dan imati o čemu piskarati. K tome, tijekom utakmice se prikazuju samo spotovi do minutu, cijeli traileri se pak puštaju online.

Ezra Miller se pojavljuje u skoro otkazanom filmu kao Barry Allen, a vidimo i dva Batmana. Prvo trailer:

James Gunn je na Twitteru podijelio cijeli trailer prije velike utakmice kako bi najavio DC Studios, novu producentsku kuću odgovornu za daljnje ekranizacije DC-jevih superjunaka.

Izjavio je i kako je The Flash jedan od najboljih superjunačkih filmova koje je vidio te da će savršeno resetirati DC-jev svemir za sve što dolazi.

Gunnu inače bezuvjetno vjerujemo, dosad nije promašio nijednom u našim očima i srcima (Scooby Dooa nismo gledali) pa ovi komentari imaju veliku težinu — naravno, ako u pitanju nije ulizivanje šefovima.

I moramo reći. Sudeći po traileru, film izgleda i više nego dobro.

Osim dva Batmana, dobit ćemo i Supergirl, a Michael Shannon ponavlja svoju ulogu Generala Zoda iz Man of Steela. Otkud on? Naravno da Flash uništi vremensko-prostorni kontinuum i dođe u svijet u kojem Zod napadne Zemlju, ali u toj verziji Zemlje nema superjunaka pa Flash treba pomoć.

TAGOVIDC dceu ekranizacije stripa film 2023 flash james gunn the flash