Film i TV

trailer

The Grey: Liam Neeson i čopor vukova

Liam je davno odustao od pojavljivanja u 'kvalitetnim' filmovima i preuzeo na sebe ulogu frajera koji probleme rješava bez puno priče. U novom filmu, The Grey, problem su vukovi, a Liam će se pobrinuti za rješenje.

Piše , Objavljeno

Kako se dade naslutiti iz trailera, Liam je čovjek kojega nešto muči. To nešto, očito duboko tužno i nesretno, ima veze s njemu važnom tamnokosom ljepoticom od koje ga nakon avionske nesreće razdvaja nepregledna bijela pustopoljina u kojoj su se obreli on i njegovi suputnici. Ali to nije sve, jer hladnoća i dug put nisu jedini problemi koji će mu se ispriječiti na putu prema kući. Tu je i čopor gladnih, sivih i svirepih vukova čija dijeta podrazumijeva redoviti unos proteina, i koji nemaju ništa protiv toga da im oni budu servirani u obliku Liama i njegovih (očito manje bitnih) drugova. Ipak, Liam ima nešto protiv toga!

The Gray će se u kinima naći početkom sljedeće godine, taman kada se budemo spremali za skijanje. Ako vam nedostaje zima i vukovi sa zdravim apetitom, predlažemo da si čekanje prikratite filmom Frozen koji ima sve što tražite, osim Liama.

TAGOVIfilm Liam Neeson The Grey vukovi

Komentiraj