Film i TV

walking dead is dead

Aside Banners

The Walking Dead završava nakon 11 sezona, a mi smo i zaboravili da se to još uvijek prikazuje

Piše , Objavljeno

Nakon gotovo 10 godina na malim ekranima, serija The Walking Dead se primiče kraju svog emitiranja koji će doći s finalom 11 sezone. Posljednja sezona se sastoji od 24 epizode (teeeeški overkill) i dolazi pred kraj 2021. godine. Te 24 epizode će biti prikazane kroz dvije godine. Neka im.

Fanovi franšize (ima li ih još? Dignite ruke da vas pobrojimo na prste) su sigurni da će stići još sadržaja povezanog s ovim zombi/apokaliptičnim svemirom. Još 2018. je najavljena filmska trilogija, a navodno stiže i spin-off serija s omiljenim likovima – Darylom i Carol. Taj projekt bi mogao ugledati svjetlo dana 2023., ali dotad tko živ tko zombi.

Nikad se nismo smatrali fanovima serije, prekasno smo se zaintrigirali, a kad ti i hardcore fanovi govore da neke sezone i nisu baš nešto, ali da trebaš preživjeti – nije nam bila neka reklama. Komentari na ovu vijest su uglavnom u stilu “trebala je završiti davno” ili “imala je ogroman potencijal, ali je postala ogroman fail”. Možda ako svijet stvarno dočeka zombi apokalipsa (što nije isključeno ako pogledaš kuda ide ova godina) i ne ostane ništa drugo osim The Walking Deada za pogledati, možda bacimo oko.

walking dead

TAGOVIamc The Walking Dead Walking dead