Film i TV

all star ekipa

Banner 300

This is the End – najluđa komedija ovoga ljeta

Piše , Objavljeno

Vjerojatno vam je, uslijed opće histerije za Star Trekom, Supermenom i inim menovima promakao neki od nadolazećih filmskih hitova, među kojima je This is the End (barem što se komedija tiče).

this is the end

Svijet funkcionira na principu dvoboja i vječne težnje da ‘mi i naše’ bude najbolje. Tako ćemo i ovoga ljeta gledati nekoliko klasičnih filmskih duela, a u žanru komedije će prednjačiti dobro poznati serijal Mamurluk i slabije poznati, ali ne manje opasni izazivač: This is the End.

I dok će se Mamurluk itekako morati iskupiti za dosadni i neoriginalni promašaj koji je nosio redni broj 2, This is the End je svjež, originalan i spreman za skupljanje horde fanova. Hrpetina poznatih glumaca koji glume sami sebe (James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill i mnogi drugi, među kojima se ističu Rihanna i Emma Watson), provjerena ekipa scenarista, redatelja i producenata koja je radila klasike poput Superbada, Knocked Upa i Pinnapple Expressa, te priča o smaku svijeta i hollywoodskim zvijezdama i zvjezdicama koje ga pokušavaju preživjeti, je i više nego dovoljan razlog da ovaj film stavimo na sam vrh popisa najočekivanijih naslova ove sezone.

Novi Red Band Trailer filma This is the End:

Premda smo često popušili trailer i ostali razočarani filmom, teško da ovakva all-star ekipa američke komedije može promašiti. Pijani Michael Cera koji pljuska Rihanninu guzicu i puše kokain McLovinu u oči, Hermiona koja bez imalo problema opljačka šestoricu velikih hollywoodskih glumaca, jedan Milky way i vrećica trave i gljiva… Opako smrdi na dobru zabavu, na koju ćemo morati pričekati do 14. lipnja, za kada je najavljena premijera.

TAGOVIJames Franco komedija seth rogen This is the end trailer

Komentiraj