Film i TV

hulče, thornjaj se!

Banner 300

Thor i Hulk se bore u svemiru u novom traileru za ‘Thor: Ragnarok’ koji će biti malo drukčiji superjunački film

Piše , Objavljeno

Ako ne možeš prepoznati negativku koja bez ikakvih problema smrska Thorov čekić koji navodno nitko ne može podići – mi ćemo ti pomoći. To je Cate Blanchett, karakterna glumica koja je odlučila uskočiti u “još jedan film o superjunacima”. Ovaj film o superjunacima je ipak malo drukčiji od ostalih. Vizualna gozba, dođe nam da ga tako oslovljavamo odsad.

Wow

Thor ima i novu frizuru i novo odijelo i novu kacigu, a čini se da se skandinavsko božanstvo rješava svega što je mučilo prva dva filma i da je na red došla zabava, što nekako i razumijemo s obzirom da je redatelj Taika Waititi, redatelj iza odličnog indie filma The Boy. Naravno, u samoj priči se čini da je napravljen ogroman pomak – Thor je bačen na neki udaljeni planet gdje će morati sudjelovati u gladijatorskim borbama protiv “svog prijatelja s posla”. Tu je i Loki – ne znamo što se točno događa s njim, ali nam je drago da je bog spački nazad.

Osim Chrisa Hemswortha i Cate Blanchett, vidjet ćemo i Jeffa Goldbluma kao Grandmastera te Tessu Thompson kao Valkyrie. Tesse Thompson se sjećamo iz Creeda, nadamo se da će uskoro postati jedna od većih hollywoodskih zvijezda. Polako dobivamo vajb osamdesetih, tko je s nama?

TAGOVIfilm marvel ragnarok Thor

Komentiraj