Film i TV

Bubimir

Aside Banners

Tim Burton otkirva kako je snimanje nastavka filma Beetlejuice završeno! Pogledajte što je legendarni redatelj otkrio na Instagramu

Piše , Objavljeno

Izvor: Leonard Zhukovsky/Shutterstock

Tim Burton je objavom na Instagramu potvrdio kako je završio snimanje filma Beetlejuice 2. Legendarni je redatelj podijelio sliku nastavka omiljenog klasika iz 1988. s Michaelom Keatonom u glavnoj ulozi, ta najavio kako je film u fazi postprodukcije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tim Burton (@timburton)

Redatelj je podijelio sliku na kojoj sjedi u fotelji, u sceni naizgled na set na kojem se snimao film, uz opis „Upravo sam završio snimanje Beetlejuicea. Hvala svima koji su sudjelovali.“.

Tim Burton, u intervjuu za The Independet, rekao je kako su mu preostala samo dva dana snimanje prije nego što je SAG/AFTRA štrajk, zaustavio snimanje. Dodao je „U ovom posljednjem fimu, Beetlejuice 2, stvarno sam uživao. Pokušao sam sve ogoliti i vratiti se osnovama s dobrim ljudima, glumcima i lutkama. Bilo je to poput vraćanja na razlog zašto sam volio snimati filmove.”.

U glavnoj će se ulozi naći Michaela Keatona, a uz njega u filmu glume i Winona Ryder, Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci i Justin Theroux. Film producira produkcijska kuća Brada Pitta, Plan B. Film Beetlejuice 2 u kinima bi se trebao pojaviti 6. rujna sljedeće godine.

 

TAGOVIbeetlejuice 2 bubimir film fotografija sa seta michael keaton Plan B tim burton