Film i TV

robbin' season

Aside Banners

Tko će dočekat: nova sezona Atlante vani za 2 tjedna, gledaj trailer

Piše , Objavljeno

Trailer je vani već nekoliko dana, ali uploader nije omogućio pregled u našoj državi. Jer zašto bi? Nije da nas kao zanima nova sezona najbolje serije 2016. godine!

Sva sreća, postoje Youtube kanali koji bezobrazno preuzimaju sadržaj kako bi si osigurali preglede i rast vlastitih kanal – što nam u ovoj instanci ne smeta jer smo napokon pogledali trailer i sretnije smo osobe zbog toga.

.

Premalo nam Darriusa ima u traileru, nadamo se da to ne znači kako će Lakeith Stanfield imati manju ulogu u nadolazećoj sezoni.

Donald Glover je ovih dana poprilično zauzet gospodin – glumi Lando Calrissiana u novoj Star Wars priči o mladom Han Solu, daje glas Simbi u igranoj verziji Lion Kinga, a tu je negdje i priprema animirane Deadpool serije. Može! Tu negdje ganja i glazbu, a pitanje je što sve još priprema, a da ne znamo… Nova sezona će biti fantastična, osjećamo to u svojim kostima, a prva epizoda dolazi 1. ožujka. Sva sreća da je veljača kraći mjesec od ostalih pa ćemo manje čekati. I nakon premijere agonija svaki tjedan i prevrtanje pitanja “kad će nova epizoda”…

Pjesma iz trailera je Yellow Days – Gap in the Clouds. Znamo, tražili smo i mi.

TAGOVIatlanta childish gambino donald glover najbolje serije serije

Komentiraj