Film i TV

svi su tu

Aside Banners

TRAILER Braća Russo režiraju Netflixov hit sa svim slavnim glumcima ikad. I brkovima Chrisa Evansa

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Netflix je napokon izbacio trailer za nadolazeći streaming hit The Gray Man. Pod “napokon” mislimo na jučer, ali smo tada imali neke druge stvari u planu. Ako te dosad nije zakačio ovaj trailer, sada je prilika da ga pogledaš.

Film su režirala braća Russo, njuške iza velikih Marvelovih hitova koji nisu pronašli isti uspjeh kao što su ga imali s Endgameom. Iako – gotovo svaki redatelj bi pronašao uspjeh s Endgameom.

Trailer je pretrpan glumačkim facama. Neke se stvarno pojavljuju, a neke su samo slova na ekranu. Ryan Gosling i Chris Evans se pokušavaju poubijati, a baš im i ne ide, vjerojatno se njihove špijunsko-akcijske sposobnosti međusobno poništavaju. Vidimo i Anu de Armas i Billyja Boba Thorntona, a onda se zaredaju sva ta slova. Ryan Gosling je špijun, a Chris Evans sa “trash ‘stacheom” je ubojica koji ga želi dokrajčiti. To je više-manje, sve što znamo.

Film je baziran na knjizi The Gray Men, ali ne želimo si pokvariti radnju potencijalno prosječnog filma s vrhunskim imenima. Što manje znamo, to bolje.

Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Jessica Henwick, Wagner Moura, Michael Gandolfini, Julia Butters i Dhanush su također u filmu.

Film stiže na Netflix 22. srpnja.

TAGOVIakcijski film braća russo Chris Evans Netflix ryan gosling streaming ratovi trailer