Film i TV

hit?

Aside Banners

Napokon trailer za ‘The Many Saints of Newark’, ne vjerujemo tko glumi mladog Tonyja Soprana

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Još davne 2018. godine smo pisali o filmu o obitelji Soprano koji je od starta zacrtan i nacrtan kao prequel jednoj od najboljih serija svih vremena.

Prošlo je već više od deset godina otkako smo se pozdravili sa Sopranosima, a sada ćemo ih upoznati još bolje. The Many Saints of Newark stiže uskoro, a sada smo dobili i trailer.

Gledat ćemo mladog Tonyja Sopranoa i njegov odnos s Dickiejem Moltisantijem, ocem Christiophera Moltisantija. Mladog Tonyja Soprana glumi Michael Gandolfini, sin Jamesa Gandolfinija. Ne plačemo mi, ti plačeš!

Prequel je smješten u šezdesete godine za vrijeme javnih nereda u Newarku kada su sukobi između crnaca i Talijana bili učestali, a znali su završavati i smrću. Ovdje se otvara prostor i za suvremeni društveni komentar vezan uz današnju rasnu klimu u Americi.

Film će biti premijerno prikazan 1. listopada u kinima, ali i na HBO Maxu – što znači i dostupnost na internet kanalima od prvog dana. Uz Veru Famigu (koju znamo iz Conjuringa), gledat ćemo i Leslie Odoma Jr.-a, Jona Bernthala, Corey Stolla i Rayja Liottu.

TAGOVIhbo HBO Max sopranos