Film i TV

vruća roba

Aside Banners

Prvi trailer novog Spider-Mana

Čovjek-pauk ponovo se vraća na filmsko platno i ponovo kreće iz početka. Novi trailer drži nas prilično napetima pred ljetnu premijeru.

Piše , Objavljeno

The Amazing Spider-man

The Amazing Spider-man


Publika se još nije stigla zaželjeti Spider-Manovog skakutanja po pročeljima New Yorka, a već stiže novi filmski nastavak, i to novi reboot. Nakon trilogije s Tobeyjem Maguireom, završene 2007. godine , novu seriju filmova predvodi Andrew Garfield, koji se na filmskoj karti istaknuo u filmu Društvena mreža.
Redatelj reboota Marc Webb (500 dana ljubavi) najavljuje film kao potpuno odvojen od prethodne trilogije pod palicom Sama Raimija – novi teritorij, novi negativac, drugačiji Peter Parker. Film bi, dakle, trebao bi ekranizirati “nikad ispričanu priču” o sazrijevanju glavnog junaka te potrazi za odgovorima o njegovoj prošlosti i nestanku njegovih roditelja. Premijera je zakazana za 3. srpnja ove godine, a film dolazi (naravno) i u 3D-u.

Već spomenusmo Garfielda kao Petera Parkera, a prati ga prilično dobra glumačku postava. Svima omiljena holivudska slatkica Emma Stone – koja izgleda pomalo čudno kao plavuša – glumit će Parkerovu srednjoškolsku ljubav, a Rhys Ifans (Harry Potter filmovi) bit će jedan od najboljih Spider-Manovih negativaca, The Lizard. Od ostalih poznatih imena tu su Martin Sheen kao Peterov ujak Ben Parker i Denis Leary u atipično ozbiljnoj ulozi načelnika njujorške policije.

Uz to, Stan Lee, legendarni autor stripova, između ostalog i otac Spider-Mana, imat će mali cameo u filmu. Lijepo je znati da jedna blockbusterska adaptacija ima amen njenog izvornog autora, pošto filmski studiji obično legendarne licence tretiraju kao samo potencijalnu vreću novaca.
Dosad objavljeni posteri, trailer, glumačka postava te sitne informacije koje znamo o filmu zasad djeluju vrlo dobro i zanimljivo. Nismo sigurni da svijet nužno treba jedan reboot stripovskog lika, no dobar i uzbudljiv blockbuster nećemo odbiti.

TAGOVIAndrew Garfield Marc Webb Spider-Man spiderman trailer

Komentiraj