Film i TV

osvetnici stižu

Aside Banners

Trailer za The Avengers je vani i izgleda opako!

Nismo trebali čekati do sljedeće godine, Marvel nam je dopustio da bacimo oko na kadrove filma The Avengers koji će u kina stići sljedeće ljeto. I ima se što vidjeti!

Piše , Objavljeno

Vjerojatno već dobro znate da će se u Osvetnicima (The Avengers) okupiti Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo/Lou Ferrigno), Black Widow (Scarlett Johansson), i ekipa iz S.H.I.E.L.D.-a na čelu s Nickom Furyjem (Samuel L. Jackson) ne bi li obranili naš svijet od potpunog uništenja.

The Avengers / Osvetnici

The Avengers / Osvetnici

Režija je povjerena Jossu Whedonu, čovjeku koji je poznatiji po pisanju scenarija za Buffy, Firefly i Dollhouse, nego li po režiranju filmova… Zapravo, jedini film kojeg je režirao bio je Serenity, baziran na njegovoj SF seriji Firefly. Whedon (uz Zacka Penna) prihvatio se i scenarija, pa već znamo što možemo očekivati:šoranje momaka u trikoima bit će isprekidano impresivnim eksplozijama i gomilom ‘duhovitih’ dijaloga u stilu ovog koju smo u traileru imali priliku čuti između Tonyja Starka i Stevea Rogersa, kapetana Amerike.

“Big man in a suit of armor. Take that away, and what are you?
“Uhm, genius, billionaire, playboy, philanthropist…”

Enivejz film u kina stiže tek u svibnju, pa ljutim fanovima ostaje tek ovaj trailer da se prezimi.

TAGOVIBlack Widow Captain America Chris Evans Chris Hemsworth film hulk iron man Lou Ferrigno Mark Ruffalo Osvetnici Robert Downey Jr. Scarlett Johansson The Avengers trailer Zack Penn Joss Whedon

Komentiraj