Film i TV

Friški trailer

Aside Banners

The Campaign: Will Ferrell protiv Zacha Galifianakisa u političkoj kampanji

Trebalo se to dogoditi i ranije. Ferrell i Galifianakis, najveći favoriti fanova stonerskih komedija, jedan kontra drugog u ljetnom filmu.

Piše , Objavljeno

Na papiru zvuči genijalno, posebice kad znamo da će Ferrell nastaviti svoju parodijsku personu najčešće ismijavanog američkog predsjednika, Georgea W. Busha… Ferrell je spretni i manipulativni južnjak, kandidat za mjesto predstavnika zatucanog južnjačkog okruga u američkom Kongresu koji se svake godine kandidirao bez opozicije… sve dok se nije pojavio pobožni i priglupi Galifianakis.

Ferrellova sprdancija Busha dobro je poznata iz skeč-showa Saturday Night Live, gdje je Ferrell bio jedan od najpoznatijih članova postave u gotovo 40-godišnjoj povijesti, a njegov lik iz filma neodoljivo podsjeća na spomenutu parodiju.
Redatelj filma je Jay Roach, najpoznatiji kao redatelj serije filmova o Austinu Powersu te prvih dvaju Fockera Bena Stillera. Zanimljivo i marginalno povezano, ove godine režirao je HBO-ov tv-film o američkoj (pod)predsjedničkoj kampanji Sare Palin.

Usto, ako ste štovatelj Ferrellovog brka i djela, nedavno je najavljeno da će snimanje nastavka Anchormana početi iduće godine.


TAGOVIkomedija The Candidate trailer will ferrell Zach Galifianakis

Komentiraj