Film i TV

peta faza stiže!

Aside Banners

Trailer za „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” prikazuje i nove zlikovce

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Marvel Studios su predstavili novi trailer za Ant-Man and the Wasp: Quantumania, a mi se naivno opet uzbuđujemo.

„Ant-Man and the Wasp: Quantumania” je treći film u franšizi “Ant-Man”. Film će se baviti povratkom glavnih likova Scotta Langa/Ant-Mana, kojeg tumači Paul Rudd, i Hope van Dyne/Wasp, koju tumači Evangeline Lilly. Ovaj put, oni će se suočiti s novim protivnikom u kvantnom carstvu.

Također ćemo ponovno gledati Michaela Douglasa kao dr. Hanka Pyma, te Michelle Pfeiffer kao Janet van Dyne. Također, “Quantumania” će donijeti i nove likove u franšizu, uključujući Kanga Osvajača (s kojim smo se upoznali u seriji „Loki”). Glumit će ga Jonathan Majors, poznat po svojim ulogama u „Da 5 Bloods” i „The Last Black Man in San Francisco”, a ovog proljeća će se pojaviti i u trećem nastavku boksačke sage Creed. I Bill Murray je sletio u MCU, još uvijek ne znamo što on tamo radi.

Film se nastavlja na događaje koje smo vidjeli u “Ant-Man and the Wasp” iz 2018. te je trebao biti objavljen 2022. godine, ali je zbog pandemije premijera odgođena. Očekujemo prepoznatljivu akciju i humor te nešto bolje specijalne efekte nego posljednjih nekoliko puta. Ne želimo da se ponovi Thor Love and Thunder.

Glas Jonathana Majorsa kao Kanga očarava i vjerujemo kako smo napokon dobili još jednog odličnog zlikovca i dostojnog nasljednika Thanosa, a u traileru po prvi put vidimo i MODOK-a, Marvelovog superzlikovca. Možda vas oduševi značenje kratice MODOK – Mental Organism Design Only for Killing. Ne znamo MODOK-ovu priču u MCU-ju, ali ćemo ju jako brzo saznati.

“Ant-Man and the Wasp: Quantumania” je režirao Peyton Reed, koji je režirao i prethodna dva filma u franšizi. Film stiže u kina 17. veljače i time započinje peta faza MCU-a. Četvrta nije bila nešto.

TAGOVIant-man marvel mcu Paul Rudd superjunaci