Film i TV

creed vs drago

Aside Banners

Trailer za Creed II – Rocky je tu, Ivan Drago se vratio, prolaze nas trnci

Piše , Objavljeno

Za dva mjeseca izlazi jedan od najočekivanijih filmova godine – najočekivanijih bar u našim knjigama. Creed II!! To nije četiri već rimski numeral za broj dva i još dva uskličnika čisto da vam se malo poigramo s percepcijom i provjerimo spavate li.

Nego… NOVI TRAILER JE VANI! Provjeri ga odmah sad odmah.

.

Brate… Koliko je nas lagano kupiti. Pa to nema nigdje. Ubaciš Michaela B. Jordana – lika koji pristojno glumi i još pristojnije izgleda. Ubaciš Tessu Thompson u koju smo zaljubljeni godinama. Daš ulogu i Stalloneu jer bez Rockyja ništa. Kao da Sly nije dosta za dozu nostalgije, u storyline postaviš i Ivana Dragu sa sinom te vratiš Dolpha Lundgrena iz mrtvih. Osveta za smrt Apolla Creeda će se dogoditi napokon. Snimiš scene treniranja na nekom egzotičnom mjestu koje je pogođeno siromaštvom jer kako drukčije glavnog lika naučiti pokori? I da sve zaokružiš – tu je epska glazba s malo DMX-a.

Ryan Coogler je odustao od režije nastavka jer je trebalo dostojno ekranizirati Black Panthera (salutiramo!), ali čini se da novi redatelj Steven Caple Jr. ima sve pod kontrolom.

Premijera? 21. studenog. Ovo se gleda u kinu. U VIP sjedalima. S boksačkim rukavicama. Furamo dva starija lika talijanskih korijena da nam sjede sa strane i šopaju nas kokicama i kolom.

TAGOVIboks creed michael b. jordan rocky ryan coogler sportski filmovi trailer

Komentiraj