Film i TV

može

Aside Banners

Trailer za drugu sezonu Mindhuntera nas vratio u iščekivanje, a i Charles Manson je tu negdje

Piše , Objavljeno

Netflix je zakon, ali nekad je i kletva – proguta ti vrijeme ako ne paziš, a obveze se nagomilaju same od sebe. Nije problem kada su u pitanju dobre serije, ali ima i brdo loših koje gledamo jer – eto… Tu i tamo iskoči posebna serija koju želimo preporučiti svima, ali samo ju nekolicina pogleda. Da, to su uglavnom naši prijatelji istomišljenici koji gutaju serije, ali sigurni smo da bi i naši očevi uživali, rodbina, prijatelji iz srednje škole, ma svi. Mindhunter je jedna od tih serija, serija o počecima psihološkog profiliranja u FBI-ju čija je prva sezona bila jedno odlično ostvarenje, a sada napokon znamo i što se događa u drugoj.

Baci oko na trailer i reci nam da te ne intrigira:

.

Nova sezona će se primarno fokusirati na ubojstva djece u Atlanti, stvarna ubojstva zbog kojih je 28 afroameričke djece izgubilo živote između 1979. i 1981. godine. Ovo neće biti obični krimi-procedural, kroz sezonu će se provlačiti i dublja pitanja poput rasizma i klasizma, a mladi detektiv Holden Ford će još jednom preuzeti upravljač.

Spominju se i neki drugi serijski ubojice – tu je i Charles Manson, a i Son of Sam. Mansona će glumiti Damon Herriman, koji glumi istu ulogu kao i u Tarantinovom Once Upon a Time… In Hollywood. To nas veseli, volimo takve crossovere, ali nadamo se da će Herriman pokazati svoj talent i bez bremena jednog od najgorih likova u povijesti.

Druga sezona izlazi 16. kolovoza. Taman će se svi iza Gospe vratiti u svoje nastambe pa ćemo ih moći daviti da pogledaju seriju.

TAGOVImindhunter najbolje netflix serije Netflix