Film i TV

kanye westworld

Banner 300

Trailer za drugu sezonu Westworlda uz Kanye Westovu stvar izgleda jako dobro

Piše , Objavljeno

Čekamo duže od godine dana na nove epizode pomaknute serije HBO-a, još uvijek raspravljamo što se zapravo dogodilo u Westworldu i što tek slijedi, a nova sezona se približava.

Naravno da je trailer izbačen tijekom Super Bowl vikenda, mogli smo napraviti i članak samo sa svim novim trailerima, ali se još uvijek oporavljamo od svih tih trailera i teško nam je puno pisati. Da se ne lažemo. Evo isječak s Instagrama, ali pravi trailer je niže…

This world is a lie. 4.22.18 #SuperBowl #Westworld #LinkInBio

A post shared by HBO (@hbo) on

Ono zbog čega moramo izdvojiti ovaj trailer su početne glazbene note kojim počinje ovo čudo od minutu i tridesetak sekundi. Znaš ovu stvar – Kanye Westov Runaway, samo ovaj put u izvedbi skladatelja Westworlda Ramina Djawadija.

Just Blaze, dugogodišnji Kanye Westov prijatelj i suradnik, je napisao kako je Kanye West dobio ogroman ček za samo nekoliko nota s klavira. Zvuči kao odličan poslovni potez i pljuska svima koji su kukali kako je Runaway prejednostavan kada je taj album izašao.

Dosta o glazbi, pogledajte savršeno ukomponiran trailer…

.

Druga sezona s novih 10 epizoda dolazi 22. travnja na HBO, a nama je teško dočekati taj trenutak. Što će se dogoditi s Dolores?

Ako pak želite još jedno pomaknuto remek-djelo, ovaj put u kombinaciji s čitavom Kanyeovom pjesmom i prekrasnom pticom palom s nebesa, evo i spota…

.

TAGOVIglazba hbo kanye west trailer westworld

Komentiraj