Film i TV

crvena munja?

Aside Banners

Trailer za film Baby Driver nas je oduševio – hoćemo li ga voljeti više od (nekim ljudima) kultnog Drivea?

Piše , Objavljeno

Trailer za Baby Driver je doživio premijeru na SXSW, a svi koji su ga imali prilike pogledati su oduševljeni. O čemu se radi? Hoćete li se uzbuditi kad vam kažemo da je ovo novi film Edgara Wrighta, čovjeka koji nam je režirao Shaun of the Dead, Hot Fuzz i Scott Pilgrim vs. the World?

Nama bi bila dovoljna ta informacija, ali onda smo vidjeli i trailer.

“One more job and I’m done…” Koliko smo samo puta to čuli. Jurnjave automobilima – može! Navodno je ovo Wrightova verzija La La Landa, samo s pilama i suvremenijim soundtrackom.

Ansel Elgort je Baby Driver, vozač koji se stvarno zove Baby. Naravno, nije običan vozač kao Morgan Freeman dok vozi gospođicu Daisy, Baby vozi neke druge likove u svojoj crvenoj Subaru Imprezi. Pati od tinitusa i stalno sluša glazbu kako bi istisnuo zvonjavu u ušima. Ta glazba služi i kao soundtrack filma, a glumačka postava rastura. Osim Elgorta, tu je i Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jon Hamm, Lily James, Jon Bernthal, Flea iz Red Hot Chilly Peppersa… Ludilo na sve strane.

Ovo je prvi Wrightov film nakon četiri godine stanke i uopće ne sumnjamo da će biti luda vožnja jer Wright je taj lik koji ima svoju viziju i nije ju spreman kompromitirati za ikoga. Trebao je režirati i Marvelov Ant Man, ali se Marvelov odbor previše petljao pa je Wright odlepršao od projekta. Takve redatelje treba cijeniti. Pogotovo kad peglaju ovako dobre filmove.

Ako vam prvi trailer nije dosta, evo i međunarodne verzije.

Film izlazi u kolovozu. Počupat ćemo si kosu dotad od iščekivanja.

TAGOVIakcijski film baby driver edgar wright

Komentiraj