Film i TV

mel se vratja

Aside Banners

Trailer za Force of Nature: Mel Gibson se vraća – štoljpi, hulje i uragani

Piše , Objavljeno

Karijera Mela Gibsona je prošla sve. Od mladih obećavajućih dana s postapokaliptičnim filmovima malenog budžeta pa sve do filmova s Tinom Turner, jahanja kroz škotske legende, intergalaktičke slave, nekoliko Smrtonosnih oružja, pokoja komedija u kojoj nosi majlonke, a ne smijemo zaboraviti ni vjerom inspirirani hit koji je uzeo više novca za Uskrs nego Peter Rabbit.

Posljednjih nekoliko godina ga nismo gledali u nijednom hitu, više su to akcijski filmovi u kojima uvijek nekog lovi. E ovaj je film drukčiji. U ovom filmu lovi razbojnike tijekom ogromne elementarne nepogode. Neće jedan običan uragan kategorije 5 zaustaviti našeg junaka, umirovljenog policajca koji se udružuje s mlađim kolegom kako bi riješio hulje koji ih žele prožvakati i ispljunuti.

Pogledaj trailer, bit će ti jasnije.

Ni Emilea Hirscha nismo dugo vidjeli, Hirsch i Gibson su dobar tim zaboravljenih zvijezda. Ovo djeluje kao film koji bi mogao podijeliti sa svojim starim ocem, ovakvih filmova nema u kinima već stoljećima.

Zato ni ovaj neće doći u kino, bit će dostupan na digitalnim servisima, DVD-u i Blu-Rayu 30. lipnja. Znamo da nemaš DVD ni Blu Ray player (osim ako imaš neku konzolu), ali znamo zašto ti to govorimo. Znaš i ti.

TAGOVIakcijski film film mel gibson