Film i TV

trnci odmalena

Aside Banners

Trailer za najnoviju Noć vještica – hoće li Michael Myers napokon uspjeti u svom naumu?

Piše , Objavljeno

Michael Myers je uspio pobjeći iz mentalne institucije, jedan od najstrašnijih likova u povijesti filmova strave je oslobođen i želi ono što i godinama kasnije – dokopati se Jamie Lee Curtis. Prije 40 godina je započela njegova misija, a Jamie Lee Curtis se nekako spašava iz nastavka u nastavak. U ovom nastavku će se napokon posljednji put suočiti s maskiranim ubojicom koji ju proganja godinama. Blumhouse je produkcijska kuća koja u posljednje vrijeme ne može uopće pogriješiti s hororima pa tako i stoje iza ovog filma. Jason Blum iz Blumhousea je izvršni producent, zajedno s jednim od majstora žanra – Johnom Carpenterom.

Osim Jamie Lee Curtis, gledat ćemo i Judy Greer, Will Pattona i Omara Dorseya, a film će se pojaviti u kinima 19. listopada, baš kao savršena priprema za Noć vještica.

Pogledaj trailer:

.

Sve je počelo 1978. godine, Carpenter je režirao hit horor koji je inspirirao brojne slashere koji su došli nakon njega, a franšiza se sastoji od 11 filmova te brojnih drugih medija kao što su stripovi, romani i video igre. Među 11 filmova ima svega, i žita i kukolja, ali je ovo i dalje jedna od najpoznatijih horor franšiza zbog kojih neki ljudi još imaju noćne more. Ne mi. Nikako mi.

TAGOVIhalloween horor john carpenter noć vještica

Komentiraj