Film i TV

strah u kostima

Aside Banners

Trailer za novi horor prema djelu Stephena Kinga će vas uznemiriti

Piše , Objavljeno

“Ne vraćaju se isti”

Stephen King je zaslužan za djela koja su bila baza za neke vrhunske filmove. Iskupljenje u Shawshanku, Zelena milja, Misery, Isijavanje. Ako poznajete filmsku umjetnost, primijetit ćete kako dugo nije bilo hita temeljenog na njegovim knjigama – uz iznimku onog strašnog klauna u filmu It.

Pet Sematary bi mogao to promijeniti, izgleda nam čak i strašnije nego It.

Adaptacija je već izazvala ljutnje kod ljubitelja originalnog djela jer su producenti odlučili oživjeti kći u filmu umjesto sina koji oživi u knjizi. Pet Sematary je jedna od najstrašnijih Kingovih ranijih knjiga, a atmosfera koju smo doživjeli u traileru će biti fantastičan doprinost žanru horora ako ju uspiju prenijeti na čitav film.

Pogledaj trailer i bit će ti jasno što govorimo:

.

Ako vas zbunjuje ime filma i samo pisanje riječi, ono je takvo jer su klinci iz gradića krivo napisali ime ovog strašnog mjesta. John Lithgow zna sve, a kaže glavnom liku – Louisu (kojeg tumači Jason Clarke) kako se sve zakopano na groblju ljubimaca zapravo vrati među žive.

Adaptacije Stephena Kinga često uzrokuju podijeljene reakcije, a uspjeh nije zagarantiran iako je on jedan od najprodavanijih pisaca. Tako je Dark Tower potonuo i prije nego se uzdigao, ali filmska adaptacija hita It je dobro prošla. Što će biti s Pet Semataryjem? Ne znamo, ali voljeli bismo jedan dobar horor koji će nas dobrano isprepadati i uzrokovati nesanicu. Lako moguće – jer se najviše bojimo horora s djecom.

TAGOVIfilm horor pet sematary stephen king trailer

Komentiraj