Film i TV

spidey malo drukčiji

Aside Banners

Trailer za novi SF spektakl s Tomom Hollandom, Daisy Ridley i Madsom Mikkelsenom

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Lionsgate Movies/YouTube

Ne znamo je li zbog toga što je 2020. godina bila oskudna s filmovima ili ne, ali mi smo oduševljeni novim trailerima.

Nedavno je izašao novi trailer filma Chaos Walking u kojima su glavni glumci Tom Holland, Daisy Ridley i Mads Mikkelsen (tu je i neki Jonas brat, ali smo prestari da bi se ikada vozili na tom hype vlaku pa nam je to nebitna vijest), a da bude još bolji, osim glumačke postave – ovo je znanstveno fantastični akcijski film. To nam daj!

Ovo je filmska adaptacija popularne i nagrađivane trilogije Patricka Nessa. Je li u planu i filmska trilogija ili ne, još ne znamo jer ovaj film nosi naziv čitave trilogije. No, vjerujemo da je praktičnije imati naslove Chaos Walking 1, 2 i 3 umjesto The Knife Of Never Letting Go i tako dalje.

Film nas ubacuje u jedan postapokaliptičan svijet u kojemu nema žena (uistinu horor) i preostalim muškarcima se sve misli mogu čuti i to vrlo jasno, kao da govorite glasno, stalno, bez pauze… Užas… Ovo je zapravo horor scenarij za svakog klasičnog overthinkera.

Chaos Walking je inicijalno trebao izaći 1. ožujka 2019., ali su ga odgodili više puta te bi trebao konačno izaći 22. siječnja 2021.

Tako bar kaže Lionsgate. Ne znamo hoće li biti tako, a ni ne znamo hoće li nam se zapravo svidjeti kada se filmovi vrate u uobičajen opticaj u kinima. Trailer nam je za sada jako cool.

Ovakvo odgađanje filma od strane studija često nije dobar znak, pogotovo kad nije u pitanju pandemija, ali i dalje se nadamo da će sve biti okej.

Čeknite ga.

TAGOVIChaos Walking daisy ridley mads mikkelsen tom holland